Zowel 2D als 3D tuinontwerpen

Conceptgarden kan u voorzien van zowel 2D als 3D tuinontwerpen. Ook voor het maken van technische tekeningen kunt u bij ons terecht. Een van de belangrijkste onderdelen van het ontwerpproces is de communicatie tussen klant en ontwerper. Wij komen daarom ook graag met u rond de tafel zitten om de eisen en wensen vast te stellen. En zodra het ontwerp gereed is te presenteren, komen we graag weer terug. Aanvullend op een ontwerp kan er een beplantingsplan gemaakt worden. Een beplantingsplan is niet meer dan een indeling van vakken die genummerd zijn, de nummers zijn terug te vinden op een plantlijst waar zowel latijnse als nederlandse benaming van de planten op terug te vinden is.
Bij het indelen van een beplantingplan wordt rekening gehouden met de hoogte, bloeiwijzen, kleur en de manier van groeien van de planten. Optioneel kan er bij ieder tuinontwerp een lichtplan of beregeningsplan toegevoegd worden.

Tuinverlichting is mooi!

Maar kan ook praktisch zijn bijvoorbeeld als inbraakpreventie, ook wel schrikverlichting genoemd. Doordat veel huiseigenaren nog steeds te weinig aandacht aan dit onderwerp besteden, doen wij dat als ontwerpers dat voor u.
Een verlichtingsplan wordt vaak gemaakt in combinatie met een volledige ontwerp. Er wordt dan gelijk gekeken naar sfeerplekken in de tuin en noodzaakelijke verlichting. Er wordt natuurlijk goed gekeken naar de hoeveelheid licht die een lamp afstaat, zodat er nooit teveel of juist te weinig licht op een bepaalde plek kan zijn.
Als uw tuin niet aan verandering toe is en u toch sfeer of noodzakelijke verlichting nodig heeft kunt u bij ons een plan laten maken die ook uw tuin geschikt zal zijn.

Handig die beregening!

Met één druk op de knop kan het geregeld zijn, alle planten voorzien van water. De eerste jaren na de aanplanting is het wortelgestel van de nieuw aangeplante planten nog niet optimaal volgroeid. Door tijdig water te geven voorkom je uitval van de beplanting.
De kunstmatige beregening kan ook uw gazon van water voorzien. Bij droogte blijft dan het gazon zijn groene kleur behouden.

Interesse in een Tuindesign?

    Uw naam (verplicht)

    Uw e-mail (verplicht)

    Onderwerp

    Uw bericht