Conceptgarden:

Passie voor groen

Van advies tot realisatie,
van onderhoud tot hulp bij kapvergunningen,
van complete tuinen en parken tot aan veranda’s en waterspiegels:
Conceptgarden heeft alles in huis.

Al ruim 11 jaar verzorgen we als professioneel groenbedrijf uiteenlopende groenwerkzaamheden. Particulieren, bedrijven, gemeenten, overheden en natuurorganisaties waarderen ons voor ons vakmanschap, onze stiptheid en ons oog voor detail.

Service en kwaliteit

Door onze uitstekende scholing en vele jaren ervaring kun je rekenen op ons kundige advies en feilloze realisatie. Om die kwaliteit te garanderen voeren we vrijwel al het aangenomen werk in eigen beheer uit. Heb je echt iets bijzonders nodig? Een jacuzzi bijvoorbeeld? Of hockeyveldje? Dan werken we daarvoor met specialisten die aan onze kwaliteitseisen voldoen.

Het echte verschil


Maar dat is nog niet alles. Kennis en vakmanschap is onze stevige basis en die vind je lang niet overal. Toch maken we het echte verschil met onze passie voor groen. Die maakt dat we met liefde zorgen dat jouw tuin er op haar mooist bij staat. We houden de trends bij, weten precies wat waar tot zijn recht komt, houden rekening met jouw budget en hebben veel, heel veel aandacht voor duurzaamheid. Want waar zijn we zonder de natuur? Laten we er samen voor zorgen én van genieten!