Conceptgarden

Conceptgarden is sinds 2010 een professioneel groenbedrijf wat zich richt op uiteenlopende groenwerkzaamheden voor verschillende opdrachtgevers zoals; particulieren, bedrijven, gemeenten, overheden en natuurorganisaties. De diensten die Conceptgarden aanbiedt bestaan uit advies geven, ontwerpen en het realiseren van complete tuinen en parken én het maken van technische elementen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan pergola’s, vijvers, waterspiegels, en dergelijke. Voor onderhoud en renovatie van tuinen kunt u ook bij ons terecht.

Door stiptheid en oog voor detail profileert conceptgarden zich. Door uitstekende scholing en kennis van materialen en beplantingen kunt u er altijd vanuit gaan dat je bij conceptgarden het juiste advies krijg. Aangenomen werkzaamheden worden zoveel mogelijk in eigen beheer uitgevoerd.

Conceptgarden zal altijd proberen om voor iedere klant de ideale combinatie te vinden tussen kwaliteit, milieu, duurzaamheid en prijs.

Het streven van conceptgarden is om te allen tijde op de hoogte te zijn van de actuele tuintrend.

Dhr. Bram Antens

Bram Antens

2006

Start opleiding vakbekwaam hovenier. Geleerd hoe een tuin te onderhouden en aan te leggen.

2010

Opleiding vakbekwaam hovenier afgerond.

2010

Start HBO opleiding Tuin en Landschap management. Geleerd hoe projecten adequaat te managen en out of the box te denken.

2010

Start onderneming Conceptgarden als ontwerpbureau. Naast de studie ontwerpen van tuinen en adviseren van klanten.

2014

Succesvol de studie Tuin en landschap management afgerond.

2014

Fulltime werkzaam voor Conceptgarden. Buiten het ontwerpen en adviseren worden ook tuin aangelegd, gerenoveerd en onderhouden.